Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Έξαλλη η Ντόρα με το Μεϊμαράκη

 Πέρα από το γνωστό πυρήνα (Αρβαντιόπουλο. Χαρακόπουλο. Παναγιωτόπουλο) ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν εκείνος ο οποίος πρωτοστάτησε  στην Βουλή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου , στην ανάγκη άμεσης σύνταξης της επιστολής για την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη .
Οι παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ ….έμειναν εμβρόντητοι με την επιμονή του πρώην Υπουργού αλλά και με τους χαρακτηρισμούς που τον άκουγαν να εκτοξεύει στο πηγαδάκι που στήθηκε μετά την ψηφοφορία και φυσικά η πληροφορία δεν άργησε να φτάσει και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Τώρα αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του
Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές όπου εμφανίζονταν ως εν δυνάμει υποψήφιος και συνομιλητής της Ντόρας για να διαρρέει όλες τις κινήσεις στο αντίπαλο στρατόπεδο .» φέρεται να είπε συνεργάτης της Υπουργού μετά τη σχετική πληροφόρηση της στάσης του κ. Μειμαράκη.
Η Υπουργός πληροφορήθηκε  με την σειρά της με έκπληξη  από βουλευτές της Ν.Δ. (όχι του περιβάλλοντος της) ,τα λεγόμενα του κ. Μεϊμαράκη  και ερμήνευσε την στάση του ως επιβεβαίωση των όσων της μετέφεραν για το πώς λειτουργούσε στις εσωκομματικές εκλογές.